Sunjun Marine Co., Ltd.

Θαλάσσια Co. Sunjun, ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα

Στροβιλο αντλία πετρελαίου εργαλείων, υδραυλικό πετρέλαιο αεροπορίας μερών αντλιών πετρελαίου μηχανών diesel

Στροβιλο αντλία πετρελαίου εργαλείων, υδραυλικό πετρέλαιο αεροπορίας μερών αντλιών πετρελαίου μηχανών diesel

Tool Turbo Oil Pump , Diesel Engine Oil Pump Parts Aviation Hydraulic Oil
Tool Turbo Oil Pump , Diesel Engine Oil Pump Parts Aviation Hydraulic Oil

Μεγάλες Εικόνας :  Στροβιλο αντλία πετρελαίου εργαλείων, υδραυλικό πετρέλαιο αεροπορίας μερών αντλιών πετρελαίου μηχανών diesel

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Sunjun
Αριθμό μοντέλου: TPS2

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Λέξη κλειδί: Στροβιλο αντλία πετρελαίου Ποιότητα: 100% δοκιμασμένος
πρότυπο: Υδραυλική αντλία Όνομα προϊόντων: Υδραυλική αντλία για τη γενική χρήση
Πιστοποίηση: ISO9001, CCS, Or GL Εξουσιοδότηση: 12 μήνες
Υψηλό φως:

turbo scavenge pump

,

diesel engine oil pump

Στροβιλο αντλία πετρελαίου εργαλείων, υδραυλικό πετρέλαιο αεροπορίας μερών αντλιών πετρελαίου μηχανών diesel
 

Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται με τη γνήσια αρχική συσκευασία, μπορούμε επίσης να παρέχουμε την ουδέτερη συσκευασία ή την προσαρμοσμένη συσκευασία ως απαιτήσεις των πελατών. Τα προϊόντα μπορούν να σταλούν από τον αγγελιαφόρο σαφή, θαλασσίως, από την εθνική οδό ή αεροπορικώς. Επιλέγουμε συνήθως το γρηγορότερο τρόπο στην παράδοση για τις επείγουσες ανάγκες, και τη μετριότερη μέθοδο ναυτιλίας για FCL και τα βαριά προϊόντα.

 

1 πιό τραχύς και αξιόπιστος

2 η υψηλή παραγωγή ροπής ως εκ τούτου που τραβά τη δύναμη είναι υψηλή

3 τα εργαλεία είναι ψηλά

4 η αποδοτικότητα καυσίμου είναι υψηλή

5 η απαίτηση υπηρεσιών είναι λιγότερο συχνή

 
 
Η πηγή ισχύος της υδραυλικής αντλίας είναι τεχνητή δύναμη. Η μονόδρομη χειρωνακτική αντλία πετρελαίου είναι μια μικρή υδραυλική αντλία που μπορεί να μετατρέψει τη χειρωνακτική μηχανική ενέργεια στην υδραυλική ενέργεια. Η διάφορη κατασκευή όπως η ανύψωση, η κάμψη, η αποκατάσταση, η κουρά, η συνέλευση, η αποσύνθεση, και κάποια άλλων αστικής στρατιωτικής κατασκευή κατασκευής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη χρησιμοποίηση του κυλίνδρου διανομής και των συγκεκριμένων εργαλείων. Υδραυλική αντλία για τη γενική χρήση είναι χειρωνακτική δύναμη, υψηλή πίεση, εξαιρετικά-μικρός, φορητός, εύκολος να λειτουργήσει και ευρέως χρησιμοποιημένος. Κανένας σπινθήρας κατά τη λειτουργία, κατάλληλος για την εύφλεκτη και εύκολος-εκρηκτική κατάσταση.
  • Μπορέστε να συνδεθείτε με οποιοδήποτε υδραυλικό εργαλείο
  • Ένα ευρύ φάσμα των χρήσεων
  • Με τη χρησιμοποίηση του υδραυλικού πετρελαίου αεροπορίας, που λειτουργεί το περιβαλλοντικό temperauture μεταξύ -30oc-55oc υποστηρίζεται
  • Αθόρυβη λειτουργία
Συνοπτική εισαγωγή του θαλάσσιου στροβιλοσυμπιεστή:
Όταν ο συνδυασμός στροβιλοσυμπιεστών diesel-εξάτμισης είναι σε λειτουργία, ο θαλάσσιος στροβιλοσυμπιεστής/ο στροβιλοσυμπιεστής αερίου εξάτμισης είναι επιρρεπείς σε αποτυχίες όπως η διάβρωση πλαισίων τουρμπίνας, η φέρουσα ζημία, η ζημία λεπίδων, η ζημία σφραγίδων αερίου, και η δόνηση υπερπληρωτών. Η καθημερινή καλή διαχείριση συντήρησης μπορεί να μειώσει αυτές τις αποτυχίες.
 
Βαρέων καθηκόντων ηλεκτρονική αντλία εργαλείων 10 λ/λ και φραγμός 3,5. Ενσωματωμένο έξυπνο αριθμητικό πληκτρολόγιο για να αντιστρέψει την κατεύθυνση ροής και για να τελειοποιήσει με το χέρι - συντονίστε το ποσοστό ροής το ποσοστό ροής επίσης αυτόματα ρυθμίζεται σύμφωνα με το ιξώδες του ρευστού για να αποφύγει τη δημιουργία κοιλότητας. Το καλύτερο για τη μεταφορά πετρελαίου και diesel. Συμπαγής και εύκολος να λειτουργήσει και να φέρει.
 
Οι αντλίες λαδώνοντας πετρελαίου πρέπει να ελεγχθούν κάθε 16.000 τρέχοντας ώρες. Η εξέταση των αντλιών πετρελαίου απαιτεί τον ειδικό εξοπλισμό. Κατά τη διάρκεια των περιβλημάτων αυτής της διαδικασίας, οι καλύψεις, οι σωλήνες αναρρόφησης και το καρύδι αντλιών αποσυναρμολογούνται εντελώς, καθαρίζονται και ελέγχονται για τη μηχανική ζημία και τις ρωγμές. Όλες οι μετρήσεις του άξονα, του γραναζιού και των οπών του περιβλήματος πρέπει να ελεγχθούν εάν είναι μέσα στην ανοχή.
 
Η αντλία πετρελαίου εξετάζεται σε διάφορες σειρές ταχύτητας για τη δόνηση και για να ελέγξει εάν η αντλία πετρελαίου παραδίδει την απαραίτητη πίεση με τη σωστή ταχύτητα μετά από την επανασυναρμολόγηση.
 
Το Uniturbin είναι επίσης ικανό να παρέχει αντλία υψηλού πετρελαίου στην άμεση πώληση ή στη βάση ανταλλαγής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sunjun Marine Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Μας ελάτε σε επαφή με Γρήγορα